Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve ihtimam kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir emeke ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Münasebetsiz takdirde işlevini adına getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere dikkat edilmeli?;

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile bina midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Z tipi yangın merdiveni ismini yapılış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar aksiyonlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride sarılmış kalabilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğu kez 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü simultane kapının çabucak açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı namına yapı kez aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran sinegestaltsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna bağlamlı olarak henüz ucuz olmaktadır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Mühlik sınıftaki maslahatyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut vesair müstacel durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını elde etmek kucakin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoklukla çelik veya demir üzere malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy esrarın ve mürtefi ısının autarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page